Over Sterling Miranda

Welkom bij Sterling Miranda

Sterling Miranda is een klein edelsmid bedrijf gericht op het maken van zilveren sieraden.

Als student aan de kunstacademie heb ik altijd een zwak gehad voor oude ambachten. Daar ben ik in aanraking gekomen met smeden en de liefde voor het smeden heeft mij nooit meer losgelaten. Dat is de reden dat ik tegenwoordig handgemaakte zilveren sieraden maak.

Als smid werk ik het liefst met zilver. Zilver leeft met een mens mee. Als ik mij goed voel, glimt mijn zilver. Heb ik mijn dag niet, zie je dit terug aan het mattere zilver. Daarom werk ik als Sterling Miranda met Sterling zilver (925), ook wel eerste gehalte zilver genoemd.

Als mens ben ik graag in de natuur en laat ik me graag overdonderen door haar schoonheid. De schoonheid die ik daar vind kan ik niet anders dan gebruiken in mijn werk.

Vanwege mijn liefde voor de natuur werkt Sterling Miranda uitsluitend met “groen” ook wel “eco” zilver. Dit betekend dat het zilver ethisch gewonnen wordt. En daarbij de milieubelasting zo laag mogelijk gehouden wordt. Zo is  veel van het fijn zilver gerecycled van zilver dat al bovengronds was. 

Waar kan ik u mee helpen? Ik maak mijn eigen vrije werk, te vinden in de webshop. Daarnaast ben ik ook altijd beschikbaar om in overleg met u iets speciaals, naar uw voorkeuren, ideeën en wensen, te maken.

Sterling Miranda
Simon Stevinweg 2A
1221AD Hilversum
The Netherlands
Info@sterlingmiranda.com
06-20642875

KVK nr: 61554332

 

3 thoughts on “Over Sterling Miranda

  1. Hey,
    Ik lees dat je gebruik maakt van zilver, werk je ook met goud in een workshop?

    1. Ja absoluut, laat even weten wat je precies zou willen?

    2. En het communiceert makkelijker via email, je kan mij bereiken via: m.vanrooijen@sterlingmiranda.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *